Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 14 |
[ 327 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 645 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 98 times už 80 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2583 Miestas: Saules miestas Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 117 Man padėkojo: 279 times už 268 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Valiuse |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1024 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 739 Man padėkojo: 279 times už 244 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2583 Miestas: Saules miestas Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 117 Man padėkojo: 279 times už 268 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Astulia |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 918 Miestas: Belgija - Kretinga Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 257 Man padėkojo: 139 times už 122 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 703 Miestas: Visaginas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 88 Man padėkojo: 51 times už 50 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Valiuse |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1024 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 739 Man padėkojo: 279 times už 244 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 703 Miestas: Visaginas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 88 Man padėkojo: 51 times už 50 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 645 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 98 times už 80 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
vvaidaa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 304 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 7 Man padėkojo: 9 times už 9 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Vyšniukė |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2722 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
EgLe |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 26 Miestas: Birr, Ireland Aš padėkojau: 0 Man padėkojo: 0 time už 0 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Zyliuke |
|
||||||||||||
Pranešimai: 1218 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 251 Man padėkojo: 217 times už 196 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Judita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1525 Miestas: Vilnius/Rudamina, Vilniaus r. Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 213 Man padėkojo: 307 times už 259 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Zyliuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1218 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 251 Man padėkojo: 217 times už 196 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
hejdi |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Daivute |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 295 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 8 Man padėkojo: 23 times už 20 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedrule |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 14 |
[ 327 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |